Thumbnail image
Kaçavidë Kinzo, 16 mm
4.93 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kjo kaçavidë është shumë e përshtatshme për punë. Koka e sajë është e drejtë dhe ka madhësi 16 mm, ndërsa pesha e produktit është 0.232 kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 320 x 30 x 90 mm
Pesha Rreth 0.232 KG
GTIN 8711252721552
Kodi i produktit 8711252721552

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen