Thumbnail image
Kaçavidë VDE MT e markës Kinzo
2.95 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Këto kaçavida vijnë në paketim 2 copë dhe ato kanë ngjyrë të kuqe. Pesha: 0.133Kg, madhësia: 30x50x150mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 30 x 50 x 150 mm
Pesha 0.133 KG
GTIN 8711252029214
Kodi i produktit 8711252029214

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen