Thumbnail image
Karrige pikniku Liftime Garden
14.40 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Karrige pikniku e cila mund të palohet dhe të bartet shum lehtë prej një vendi në vendin tjetër, po ashtu ka kualitet të lartë dhe cilësi mjaft të mirë. Kjo karige është e prodhuar prej metali nga kompania Liftime Garden dhe ka këto përmasa 46x53x76cm, ndërsa peshon afër 2.3kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime Garden
Madhësia 680 x 70 x 520 mm
Pesha Rreth 2.225 KG
GTIN 8711252028798
Kodi i produktit 8711252028798

Vlerësimet1
5.00 (1 vlerësime)

Karrika fantastike per piknik

Bardh e mërkurë, 8 gusht 2018

Karrika fantastike per piknik

A ju ndihmoj ky vlerësim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen