Thumbnail image
Kokë magnetike për kaçavidë Kinzo
1.16 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Këto koka për kaçavidë janë magnetike dhe kanë madhësi, secila nga 6 mm. Kompleti përfshinë dy koka të tilla. Pesha e përgjithshme e produktit është 0.022 kg, ndësrsa madhësia 110 x 10 x 60 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 110 x 10 x 60 mm
Pesha Rreth 0.022 KG
GTIN 8711252720388
Kodi i produktit 8711252720388

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen