Thumbnail image
Kokë zëvendësuese për trapan Kinzo
3.36 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Koka zëvendësuese për trapan është shumë kualitative dhe i përket markës së produkteve Kinzo. Pesha: 0.041 kg, dimensionet e përgjithshme: 120 x 20 x 60 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 120 x 20 x 60 mm
Pesha Rreth 0.041 KG
GTIN 8711252720401
Kodi i produktit 8711252720401

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen