Thumbnail image
Brusha çeliku Kinzo, 6 pjesë
5.31 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Brushat kualitative të çelikta Kinzo janë në dispozicion në forma dhe madhësi të ndryshme. Kompleti është i përbërë nga 6 brusha me dimensione: 30 mm, 37 mm, 48 mm, 55 mm, 73 mm dhe 95 mm, ndërsa bashkarishtë peshojnë 0.500 kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 65 x 150 x 165 mm
Pesha 0.500 KG
GTIN 8711252546797
Kodi i produktit 8711252546797

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen