Thumbnail image
Set i kaçavidave Kinzo, 49 pjesë
20.84 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kompleti i kaçavidave Kinzo përmbanë 49 pjesë. Kokat e kaçavidave në këtë komplet kanë forma dhe madhësi të ndryshme, që ju mundësojnë juve që t'i përdorni lehtësisht sipas nevojave tuaja. Pesha e tyre është 1.750 kg dhe dimensionet e përgjithshme janë 375 x 90 x 290 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 375 x 90 x 290 mm
Pesha Rreth 1.750 KG
GTIN 8711252935263
Kodi i produktit 8711252935263

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen