Thumbnail image
Kovë Vileda, me kulluese 1/1
10.15 € 12.85 € (-21%) Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Vileda qëndron për produkte me cilësi të lartë, të besueshme, inovative dhe afatgjata. Ne krenohemi për të qenë partneri juaj ekspert për shtëpi të përsosur. Prodhimet tona janë ndërtuar për të lehtësuar punën tuaj të shtëpisë. Gjeni se çfarë e bën kush jemi!

Cilësitë

Prodhuesi Vileda
Origjina Gjermani
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
GTIN 4003790105111
Kodi i produktit 4003790105111

Vlerësimet1
5.00 (1 vlerësime)

.

Orest e enjte, 22 tetor 2020

.

A ju ndihmoj ky vlerësim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen