Thumbnail image
Leckë e sfungjertë 5/1
2.99 € 3.79 € (-21%)
Përshkrimi

Vileda qëndron për produkte me cilësi të lartë, të besueshme, inovative dhe afatgjata. Ne krenohemi për të qenë partneri juaj ekspert për shtëpi të përsosur. Prodhimet tona janë ndërtuar për të lehtësuar punën tuaj të shtëpisë. Gjeni se çfarë e bën kush jemi!

Cilësitë

Prodhuesi Vileda
Origjina Slloveni
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
GTIN 3838447000133
Kodi i produktit 3303

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen