Thumbnail image
Lëmues për dru, 235mm
9.59 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kjo paisje shërben për lëmimin e drurit. Është prodhuar nga kompania Kinzo, është ergonomike dhe ka dimezionet 110 x 50 x 240 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 110 x 50 x 240 mm
Pesha Rreth 0.604 KG
GTIN 8711252718330
Kodi i produktit 8711252718330

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen