Thumbnail image
Letër kuzhine Bora, 3+1
1.58 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Shpëtoni nga yndyrnat me pecetat super përthithëse dhe të forta të kuzhinës, të testuara për një përthithje të mirë të lëngjeve të ndryshme dhe duke mos lënë njolla yndyre. Përparësitë: bërë nga materiale natyrore. 100% të sigurta për përdorim në kontakt me ushqimin.

Cilësitë

Prodhuesi Bora
Origjina Kosovë
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
Jetëgjatësia Pa skadencë
Materiali Pambuk
GTIN 3904933060285
Kodi i produktit 3904933060285

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen