Thumbnail image
Letër tualeti Bora, ekonomike 10
1.22 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Një butësi dhe ndjesi e jashtëzakonshme vjen me linjën e letrës higjenike BORA. Letrat higjenike BORA janë produkte me cilësi të lartë, 100% celuloze, të buta dhe të paketuara me kujdes. Mbështjellja ndihmon në ruajtjen e niveleve të larta të higjenës dhe nuk përmbajnë ngjyra ose aroma artificiale, si edhe janë të çertifikuara dermatologjikisht duke demonstruar një produkt me cilësi të lartë.

Cilësitë

Prodhuesi Bora
Origjina Kosovë
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
Jetëgjatësia Pa skadencë
Materiali Pambuk
GTIN 3904933060261
Kodi i produktit 3904933060261

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen