Thumbnail image
Letër tualeti Bora, kamomil 10 - 100% celuloze
2.99 € 3.99 € (-25%)
Përshkrimi

Një butësi dhe ndjesi e jashtëzakonshme vjen me linjën e letrës higjenike BORA. Letrat higjenike BORA janë produkte me cilësi të lartë, 100% celuloze, të buta dhe të paketuara me kujdes. Mbështjellja ndihmon në ruajtjen e niveleve të larta të higjenës dhe nuk përmbajnë ngjyra ose aroma artificiale, si edhe janë të çertifikuara dermatologjikisht duke demonstruar një produkt me cilësi të lartë.

Cilësitë

Prodhuesi Bora
Origjina Kosovë
GTIN 3904933060346
Kodi i produktit 3904933060346

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen