Thumbnail image
Letra të lagështa Bora, de luxe 102pcs
0.99 € 1.50 € (-34%)
Përshkrimi

Letrat e lagura janë të trasha dhe të buta për t'u prekur dhe përbërësit e saj ushqejnë lëkurën dhe fytyrën, janë pa alkohol,higjienike duke qenë shumë miqësorë ndaj lëkurës e bëjnë atë në një cilësi premium.

Cilësitë

Prodhuesi Bora
Origjina Maqedoni e veriut
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
Jetëgjatësia 365 ditë
Butësia Butë
GTIN 5319991677371
Kodi i produktit 5319991677371

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen