Thumbnail image
Letra të lagështa Hops
0.16 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Letrat e lagështa janë të trasha dhe të buta për t'u prekur dhe përbërësit e saj janë shumë miqësorë ndaj lëkurës që e bëjnë atë në një cilësi premium.

Cilësitë

Prodhuesi Hops
Origjina Turqi
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
Jetëgjatësia 365 ditë
Përmbajtja Natyral
GTIN 8690510111123
Kodi i produktit 8690510111123

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen