Thumbnail image
Libër punimi me ngjyra Topwite, 01
1.04 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Libër punimi me ngjyra për fëmijë nga marka Topwrite. Libri i ka 48 faqe dhe ka madhësi 205x275mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Pa markë
Modeli 1
Madhësia 5 x 205 x 275 mm
Pesha Rreth 0.147 KG
GTIN 8711252963198
Kodi i produktit 8711252963198

Vlerësimet1
4.00 (1 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen