Thumbnail image
Lopatë gërryese
1.75 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kjo lopatë shërben si vegël ndërtimtarie por edhe si vegël kopshti. Ka dorëz druri dhe lopatë metali. Pakoja përmbanë 2 copë me madhësi 3cm dhe 8cm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 250 x 30 x 120 mm
Pesha Rreth 0.099 KG
GTIN 8711252793764
Kodi i produktit 8711252793764

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen