Thumbnail image
Mbërthyes për kabllo Kinzo
1.49 € 4.28 € (-65%)
Përshkrimi

Ky komplet i mbërthyesve për kabllo është shumë kualitativ dhe përbëhet prej 6 pjesëve. Dimensionet e tyre janë: 38, 1 x 1,27 cm, ndërsa pesha e produktit është 0.042 kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 190 x 25 x 75 mm
Pesha Rreth 0.042 KG
GTIN 8711252466095
Kodi i produktit 8711252466095

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen