Thumbnail image
Metër për matje 3 metra
1.75 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kjo metër shërben për matjen e sipërfaqeve të ndryshme, ka gjatësinë prej 3 metrave dhe ka material shumë të fortë metalik.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 35 x 60 x 65 mm
Pesha Rreth 0.147 KG
GTIN 8711252949239
Kodi i produktit 8711252949239

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen