Thumbnail image
Ngjitës 3 gr, 2 copë
1.75 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Ngjitës universal, i përshtatshëm për ngjitjen e letrave, fotove, lëkurës, drurit, kartonit, tekstilit etj. Ka dizajn kompakt dhe mund ta merrni me vete kudo ne shtëpi, shkollë apo zyrë. Një pako përmbanë 2 copë me nga 3gr.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime Power Glue
Madhësia 160 x 20 x 100 mm
Pesha 0.038 KG
GTIN 8711252372709
Kodi i produktit 8711252372709

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen