Thumbnail image
Pastrues me kremë të lëngtë Kalyon, me limon 500ml
0.97 €
Përshkrimi

Detergjent klasik për enë, me aromë limoni jep shkëlqim enëve dhe mbron lëkurën e duarve. Është antibakteriale dhe jep pastërti në kuzhinën tuaj.

Cilësitë

Prodhuesi Kalyon
Origjina Turqi
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
Jetëgjatësia 730 ditë
GTIN 8698848000447
Kodi i produktit 8698848000447

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen