Thumbnail image
Pelena Molfix Dev, Junior /11-18kg
16.13 €
Përshkrimi

Pelena shumë të rehatshme për fëmijën tuaj. E holle dhe e lehtë, ajo e lejon femijën të levizë lirshëm dhe të luajë pa problem. Të përbëra nga shtresa të cilat lejojnë thithje maksimale të lagështisë. Shtresa e jashtme është me vetë-ajrosje.

Cilësitë

Prodhuesi Molfix
Origjina Turqi
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
Jetëgjatësia 1460 ditë
Pesha 11-18kg
GTIN 8690536802968
Kodi i produktit 8690536802968

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen