Thumbnail image
Pompë ajri, 3lt
5.50 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Pompë ajri e cila funksionon në mënyrë shumë të thjeshtë, duke e shtypur me këmbë. Pompa ka dy vrima dhe një gyp të gjatë. Kjo pajisje palohet dhe nuk zë shumë vend, prandaj është e përshtatshme për kamping për fryerjen e shtretërve dhe gjësendeve të tilla.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Camp Active
Madhësia 70 x 250 x 180 mm
Pesha Rreth 0.598 KG
GTIN 8711252958408
Kodi i produktit 8711252958408

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen