Thumbnail image
Set i çelsave Kinzo, 8 copë, 6-22cm
8.72 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Ky set çelsash prej 8 copëve është prodhuar nga kompania Kinzo. Kanë material shumë të fortë dhe kanë madhësinë prej 6 deri në 22 cm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 130 x 40 x 190 mm
Pesha Rreth 0.617 KG
GTIN 8711252719757
Kodi i produktit 8711252719757

Vlerësimet2
5.00 (2 vlerësime)

Kinzo

[email protected] e hënë, 18 janar 2021

Perfekt

A ju ndihmoj ky vlerësim?

x

Misar e shtunë, 16 janar 2021

x

A ju ndihmoj ky vlerësim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen