Thumbnail image
Shirit me ngjitës
2.05 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Shirita ngjitës që ndihmojnë shumë në shtëpi apo zyrë p.sh. për lidhjen e pasqyrave, pllakave qeramike, fotografive dhe të ngjashme. Ky shirit ka dimensione prej 25m x 48mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 90 x 50 x 90 mm
Pesha Rreth 0.089 KG
GTIN 8711252794419
Kodi i produktit 8711252794419

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen