Thumbnail image
Shpatull për grill BBQ Collection
2.67 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kjo shpatull është shumë funksionale sepse është shumë e madhe dhe është e krijuar prej metalit. Pesha e saj është 0.146 dhe ka përmasa 250x20x120mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Bbq Collection
Madhësia 250 x 20 x 120 mm
Pesha Rreth 0.146 KG
GTIN 8711252347776
Kodi i produktit 8711252347776

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen