Thumbnail image
Pesha dore, 1kg, kaltër
12.41 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Shtangë dore sportive me shtrengim të butë. Shtangët peshojnë 1.0kg dhe kanë përmasa 58 x 58 x 210 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Pa markë
Ngjyra Kaltër
Madhësia 58 x 58 x 210 mm
Pesha Rreth 2.250 KG
GTIN 8711252549828
Kodi i produktit 8711252549828

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen