Thumbnail image
Shtrojë për kafshë
6.54 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Shtrojë për kafshë me material freskues, me ajër që nuk mbledh papastërti dhe me dimensione prej 40 x 50 cm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Pet Comfort
Madhësia 100 x 400 x 500 mm
Pesha Rreth 1.625 KG
GTIN 8711252044033
Kodi i produktit 8711252044033

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen