Thumbnail image
Leckë Steam Vileda, rezervë, 2 copë
8.99 € 19.42 € (-54%)
Përshkrimi

Vileda qëndron për produkte me cilësi të lartë, të besueshme, inovative dhe afatgjata. Ne krenohemi për të qenë partneri juaj ekspert për shtëpi të përsosur. Prodhimet tona janë ndërtuar për të lehtësuar punën tuaj të shtëpisë. 

Cilësitë

Prodhuesi Vileda
Origjina Gjermani
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
GTIN 4023103181281
Kodi i produktit 4023103181281

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen