Thumbnail image
Tiplla Kinzo, plastike, 6x30mm, 160 copë
2.95 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Tiplla plastike që shërbejnë për futjen në murë dhe për mbajtjen e mobilieve apo gjësendeve tjera. Këto tiplla janë të përbëra nga plastika dhe kanë përmasa 6x30mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 6 x 6 x 30 mm
Pesha Rreth 0.099 KG
GTIN 8711252720463
Kodi i produktit 8711252720463

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen