Thumbnail image
Tipëll plastike Kinzo, 8x40mm, 60copë
2.95 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Tapa plastike që futen në murë që futen në beton dhe shërbejnë si mbajtëse të bulonit.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 8 x 8 x 40 mm
Pesha 0.081 KG
GTIN 8711252720470
Kodi i produktit 8711252720470

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen