Thumbnail image
Tendë e dyfishtë kopshti, e kaltër
275.90 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Tendë e dyfishtë për kopsht me dizajn klasik dhe material të qëndrueshëm. Tenda ka gjashtë mbajtëse, megjithatë mund të paloset dhe të zë pak hapsirë, prandaj mund ta marrim me vete në udhëtime apo shëtitje. Kjo tendë ka dimensione prej 300 x 600 x 250 cm dhe peshë maksimale prej 37 kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime Garden
Pesha Rreth 37.000 KG
GTIN 8711252460314
Kodi i produktit 8711252460314

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen