Thumbnail image
Tendë kopshti, e gjelbër
64.02 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Tendë për kopsht me dizajn klasik dhe material të qëndrueshëm. Tenda ka katër mbajtëse, megjithatë mund të paloset dhe të zë pak hapsirë, prandaj mund ta marrim me vete në udhëtime apo shëtitje. Kjo tendë ka dimensione prej 300 x 300 x 250 cm dhe peshë maksimale prej 12.580 kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime Garden
Pesha Rreth 12.580 KG
GTIN 8711252911939
Kodi i produktit 8711252911939

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen