Thumbnail image
TOLSTOI DHE GRUAJA E TIJ - TIHON POLNER
7.50 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Tolstoi dhe gruaja e tij, historia e një dashurie?, libër nga Tihon Polner. ?Te libri që po ju ofroj, përpiqem t'i afrohem Tolstoit jo si një shenjtori?, shkruan autori. ?Për mua ai është një njeri, për të cilin asgjë njerëzore nuk është e huaj.Kundërshtimin e ideve të tij ia kam lënë atij vetë. Alternimi i fazave të zhvillimit shpirtëror të Tolstoit gërshetohet me rrethanat e jetës së tij intime. Ja përse si sfond të rrëfimit tim zgjodha historinë e marrëdhënieve familjare të Tolstoit.

Cilësitë

Shtëpia botuese Onufri
GTIN 9789995687458

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen